Zwembadafdekking motor

Afrolsystemen voor zwembadafdekkingen worden onder water geïnstalleerd en moeten daarom jarenlang absoluut waterdicht zijn. Voor deze veeleisende toepassing heeft Transtecno Aandrijftechniek een speciale buismotor ontwikkeld die met behulp van AQUASEAL-techniek dubbel afgedicht en daarom langdurig corrosiebestendig en onderhoudsvrij is. Het is de ideale motor voor zwembadafdekkingen.

Transport met een Compacta

Een Compacta opsteekreductiemotor verzorgt het transport van een zwembadafdekking. De aandrijvingen voor zwembadafdekkingen uit de Compacta-serie zijn door het gebruik van gelijkstroom en hun hoge beschermingsklasse speciaal voor deze toepassingen ontworpen.

Voldoet aan alle eisen

Met de geadviseerde aandrijving wordt in combinatie met de bijbehorende trafo en besturing voldaan aan de voor de toepassing ontwikkelde norm EN 60 226. Bovendien wordt met de reductiemotoren en besturingen ook voldaan aan de eisen voor straling en elektromagnetische compatibiliteit volgens EN 55014 en EN 61000. In combinatie met lamelafdekkingen en een leuning kan ook worden voldaan aan de strengere norm voor de Franse markt (NF P 90-308).

Naar het productoverzicht

Transtecno Aandrijftechniek bv | De Stuwdam 43 | 3815 KM Amersfoort | +31 (0)33 204 7006 | info@transtecnoaandrijftechniek.nl
Transtecno Aandrijftechniek is een onderdeel van de Transtecno groep