Drivetecno samen met Transtecno op HortiContact Go 2018

HortiContact Go is de grootste vakbeurs op het gebied van glastuinbouw in Nederland. Drivetecno en zusterbedrijf Transtecno presenteren op deze beurs het nieuwe segment DC-gelijkstroommotoren, een zeer geschikte aandrijfoplossing voor de glastuinbouw en gerelateerde branches.

Bent u op zoek naar ideale aandrijfoplossingen voor verschillende mobiele applicaties in de tuinbouwsector? Maak dan op deze beurs kennis met ons nieuwe segment DC 24 VDC motoren in IP 65 uitvoering, in combinatie met de economische overbrengingen van Transtecno. Onlangs hebben we een aantal DC-gelijkstroommotoren met beschermingsklasse conform IP65 geïntroduceerd. Dit is een belangrijke stap in de ontwikkeling van toepassingen in buitenopstellingen en veldwerk. Door een aantal slimme aanpassingen op de bestaande motoren door te voeren hebben we de IEC/EN60529 certificering verkregen. De vermogensrange van de DC-motoren met beschermingsklasse IP65 hebben een bereik van 100W tot 800W.

Als producent van gelijkstroommotoren en overbrengingen heeft Transtecno al meerdere projecten kunnen realiseren met aandrijfoplossingen voor de tuin- en landbouwsector. Profiteer van onze ervaring op het gebied van klantspecifieke aandrijfoplossingen.

Bezoek onze stand op HortiContact Go in Gorinchem, we heten u van harte welkom!


HortiContact Go 2018

  • Waar? Evenementenhal in Gorinchem
  • Wanneer? Van dinsdag 20 tot en met donderdag 22 februari, van 13.00 tot 21.00u
  • (Gratis) Kaarten kopen? Dat kan hier.

Horticontact GO 2018 Drivetecno

naar alle nieuwsberichten