Naamswijziging Drivetecno naar Transtecno Aandrijftechniek

Ruim twee jaar na de succesvolle oprichting verandert Drivetecno bv op 1 januari 2019 haar naam in Transtecno Aandrijftechniek bv. Onder deze nieuwe naam gaan wij ons nog explicieter focussen op totaaloplossingen op het gebied van elektrische- en mechanische aandrijftechniek.

Deze stap is het gevolg van de uitstekende samenwerking tussen Transtecno bv en Drivetecno bv die het afgelopen jaar al voor vele totaaloplossingen in de aandrijftechniek heeft gezorgd. Waar Transtecno bv zich als fabrieksvestiging met standaard aandrijvingen en ruime lokale voorraden op de volumemarkt binnen de algemene machinebouw richt, richt Transtecno Aandrijftechniek bv zich met een breed programma van aandrijvingen, lineaire en industriële automatisering oplossingen op het aanbieden van aandrijfconcepten binnen de algemene en speciale machinebouw.

Voor u als klant verandert er niets. Alleen de bedrijfsnaam wordt gewijzigd, de rest van de gegevens zoals adres, btw- en KvK-nummer, bankgegevens en contactpersonen blijven identiek. Mocht u vragen over deze naamswijziging, dan kunt u ons bellen op het nummer +31 (0)33 204 7006.

naar alle nieuwsberichten