Kennis

Bij Transtecno Aandrijftechniek werken mensen die al meer dan 70 jaar ervaring hebben in de aandrijftechniek. Naast (kennis)leverancier zijn wij ook liefhebbers van aandrijftechniek en alles wat daarbij komt kijken. Niet voor niets zeggen we: uw idee is onze aandrijving!

Innovatie en de laatste technieken

Op het gebied van aandrijftechniek verandert veel: moderne technologieën vragen om hoogwaardige toepassingen en steeds complexere klantvragen stellen hoge eisen aan de kennis en de toepassing van aandrijvingen.

Ontwikkelingen en toepassingen

De medewerkers van Transtecno Aandrijftechniek zijn zeer goed op de hoogte van de mogelijkheden en de toepassingen bij aandrijftechnieken. Naast scholing leren ook wij veel in de praktijk en kunnen kennis die wij voor klanten opdoen ook weer inzetten bij nieuwe klantvragen. Zo speelt Transtecno Aandrijftechniek een proactieve rol waarbij altijd met een kritische blik kijken naar nieuwe toepassingen en ontwikkelingen in de markt.

U profiteert van onze kennis

U profiteert hiervan doordat een idee vanuit kennis en praktijkervaring concreet omgezet wordt naar de uiteindelijke realisatie. Deze kennis delen wij graag met onze klanten. Zo kunnen we samen een duurzame kwalitatieve oplossing leveren.

Naar het productoverzicht

Duurzaam energie opwekken en regenwater winnen

Met ieder oppervlak zonne-energie kunnen opwekken, regenwater opvangen, de luchtkwaliteit verbeteren of algen produceren? Het lijkt futuristisch, maar is inmiddels realiteit. Softs ontwikkelde hiervoor Softs Points, waarbij met roterende boxen oppervlakken met verschillende functies gecreëerd worden. Er is al een aantal projecten gerealiseerd en de resultaten zijn indrukwekkend. Softs Points zijn multifunctionele energiecentrales die worden geïntegreerd in gevels van gebouwen, wegschermen, boarding langs sportvelden of in ander stedelijk oppervlak. Deze Softs Points kunnen ook vrijstaand geplaatst worden. De aandrijving van de elementen gebeurt met motorreductoren van Transtecno Aandrijftechniek, dat voor het dynamisch koppelen van de roterende elementen speciale wormwielsets voor Softs ontwikkelt en produceert.
facade techniek

Transtecno Aandrijftechniek bv | Siliciumweg 32 | 3812 SX Amersfoort | +31 (0)33 204 7006 | info@transtecnoaandrijftechniek.nl
Transtecno Aandrijftechniek is een onderdeel van de Transtecno groep