Category:

Transtecno Aandrijftechniek gaat verhuizen

december 16th, 2021 by

Vanaf 1 januari 2022 vindt u Transtecno Aandrijftechniek op een nieuwe locatie in Amersfoort. In de afgelopen jaren zijn we flink gegroeid. Om ook nieuwe productontwikkelingen goed te kunnen faciliteren, nemen we vanaf het nieuwe jaar intrek in een nieuw en modern bedrijfsgebouw. Samen met onze betrouwbare en loyale relaties en leveranciers staan wij klaar om met nieuwe projecten en bestaande klanten verder door te groeien.

Ons nieuwe adres vanaf 1 januari 2022 is:

Transtecno Aandrijftechniek bv
Siliciumweg 32, 3812 SX Amersfoort

Ons e-maladres en telefoonnummer blijven hetzelfde.
U bent in het nieuwe jaar van harte welkom op onze nieuwe locatie.

Ik klop niet vaak bij leveranciers aan voor advies

maart 27th, 2017 by

“Van oorsprong ben ik elektricien. Ik heb veel avondcursussen gevolgd, waardoor ik steeds meer specialistische kennis kreeg van aan aandrijvingen. En daarbij kwam mijn achtergrond in de elektrotechniek heel goed van pas. Zeker omdat je ziet dat het mechanische steeds meer vervlochten raakt met de elektrotechniek.” (meer…)

Niet denken vanuit het product, maar een oplossing bieden

maart 27th, 2017 by

“Soms komen kansen op je pad en dan moet je ze grijpen. Ik vind het heerlijk om te schakelen tussen commercieel en technisch inzicht, waarbij de relatie altijd op de eerste plaats komt. En met ons eigen bedrijf Transtecno Aandrijftechniek komt daar nu ook het maken van beleid en direct reageren op de vraag vanuit de markt bij. Werken met korte lijnen waarbij de vraagstelling van de klant centraal staat.”

(meer…)