Framo Morat

Transtecno Aandrijftechniek heeft vanaf 2017 de bedrijfsactiviteiten van Framo Morat voor de Benelux overgenomen. Vanaf die datum doen wij als Nederlands bedrijf de vertegenwoordiging van Framo Morat GmbH voor Nederland en België.

Dezelfde oplossingsgerichte dienstverlening

Bij Transtecno Aandrijftechniek  kunt u dezelfde oplossingsgerichte dienstverlening op het gebied van aandrijvingen verwachten, zoals u dat gewend voorheen was van Framo Morat. Wij doen dit op een open, laagdrempelige en proactieve manier. Zo krijgt u altijd het beste resultaat. Ook de service, reparatie en het leveren van onderdelen van Framo Morat producten worden vanaf nu  door ons gefaciliteerd.

Over Transtecno Aandrijftechniek

Wij leveren specialistisch maatwerk in aandrijftechniek en denken met u mee over uw vraagstukken voor de beste en meest complete oplossing voor uw aandrijvingen. Transtecno Aandrijftechniek is een onderdeel van de Transtecno groep in Italië. Door samenwerking en uitwisseling van kennis profiteert u van innovatieve oplossingen voor aandrijftechnieken. Bovendien beschikt Transtecno Aandrijftechniek  over een eigen ontwikkelingsteam in Nederland voor klantspecifieke aandrijvingen.

Framo Morat Nederland ontwerpt en realiseert aandrijfconcepten met tandwielen, planeet- en wormaandrijvingen tot complete reductiemotoren. Framo Morat is sterk in de ontwikkeling en constructie, het maken van prototypes en de daaropvolgende testen, tot de montage en serieproductie van uw klantspecifieke aandrijfoplossing.

Naar duwkettingen >

Transtecno Aandrijftechniek bv | De Stuwdam 43 | 3815 KM Amersfoort | +31 (0)33 204 7006 | info@transtecnoaandrijftechniek.nl
Transtecno Aandrijftechniek is een onderdeel van de Transtecno groep