Aandrijvingen van Framo Morat

De kwalitatieve aandrijvingen van Framo Morat zijn modulair samen te stellen, zodat voor iedere toepassing een unieke configuratie kan worden gecreëerd. De belangrijkste toepassingsgebieden waarin aandrijvingen van Framo Morat gebruikt worden zijn: levensmiddelen- en automobielindustrie, machine- en apparatenbouw, zwembaden-, transporttechniek en de medische en metaalverwerkende industrie.

Service en ondersteuning voor Framo Morat in de Benelux

Framo Morat beschikt over een eigen ontwikkelings- en prototype-afdeling, waar ook voor de meest complexe aandrijfuitdagingen een oplossing gevonden wordt. In de Benelux is Transtecno Aandrijftechniek verantwoordelijk voor de distributie, ontwikkeling en engineering van Framo Morat aandrijvingen.

Soorten aandrijvingen Framo Morat

Hieronder vindt u een overzicht van veel verkochte aandrijvingen van Framo Morat.

Framo Morat Compacta

De opsteekreductiemotoren van de Framo Morat Compacta-serie zijn complete elektromechanische aandrijvingen. Dankzij twee tot vier overbrengingen Is het toerental nauwkeurig in te stellen. Deze lichte opsteekreductiemotoren zijn bovendien geschikt voor omkeertoepassingen.

Meer informatie over de Framo Morat Compacta aandrijvingen >

Framo Morat Mini hefspindelaandrijvingen

De hefspindelaandrijvingen van de Framo Morat Mini-serie zijn ideaal voor aandrijvingen in een beperkte ruimte. Ondanks de compacte en lichte constructie is de aandrijving uiterst robuust en duurzaam.

Meer informatie over de Framo Morat Mini hefspindelaandrijvingen >

Framo Morat planetaire tandwielkasten

Framo Morat planetaire tandwielkasten

Framo Morat planetaire tandwielen bieden u alle vrijheden en opties, omdat we voor elke toepassing de juiste oplossing kunnen bieden, hoe gespecialiseerd die ook is.

Meer informatie over Framo Morat planetaire tandwielkasten >

Transtecno Aandrijftechniek bv | Siliciumweg 32 | 3812 SX Amersfoort | +31 (0)33 204 7006 | info@transtecnoaandrijftechniek.nl
Transtecno Aandrijftechniek is een onderdeel van de Transtecno groep